Najbolje dijete za brzo mršavljenje
Najbolje dijete za brzo mršavljenje

Seks dijeta

Već je poznat pozitivan uticaj seksa na mršavljenje, a kada se isti iskombinuje sa pravilnim načinom ishrane efekti će biti maksimalni.

Zemljotres za doručak

* 1 šoljica zobene kaše (pripremite je s 1% mlekom, kakaom u prahu, malo šećera i iseckanim orasima)

* 1 šoljca običnog jogurta pomešana s jednom šoljicom jagoda

* prirodni sok od grejpa

Dejstvo:

Holesterol čini čuda vašim arterijama. Naslage masti smanjuju normalan protok krvi, a ovom dijetom ćete delovati upravo na njih. Voće poput oraha snabdeva organizam aminokiselinama koje pomažu u proizvodnji azot monoksida, koji je odgovoran za uspešne erekcije, dok se sok od grejpa i jagode bore protiv natrijuma i pomažu da se vene opuste i na taj način osiguraju dobar protok krvi.

Tornado za ručak

* salata spremljena od 2 šoljice zelene salate, paradajza srednje veličine, mariniranih i isceđenih artičoka uz preliv od maslinovog ulja i vinskog sirćeta

* goveđi gulaš uz šoljicu kuvanog ječma

Dejstvo:

Šećer je smrt za živce. Slabi na živcima biće slabi i u krevetu. Namirnice koje smo nabrojali pomoći će vam da ne zakažete.

Cunami za večeru!

* 170g svinjskog bifteka s roštilja

* 1 šoljica kinoe (peruanskog žita) s 1/4 šoljice iseckanih indijskih oraščića

* 1 šoljica kuvane brokule pomešane s kašikicom maslinovog ulja

Dejstvo:

Indijski oraščići i svinjetina puni su cinka, minerala koji je esencijalan u proizvodnji testosterona. Visoko kvalitetni proteini iz svinjetine i kinoe pomažu vam da izgubite „ljubavne hvataljke“ oko struka.Višak masnoće primorava telo da smanji proizvodnju testosterona, a samim tim umanjuje i vaš seksualni nagon. I na kraju,  maslinovo ulje i indijski oraščići izvor su zdravih masnoća koje će se postarati da ONA vašu testosteronsku eksploziju doživi kao udar CUNAMIJA – neće znati šta je snašlo!

Dijetezamrsavljenje.com

Napišite komentar/odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *