Najbolje dijete za brzo mršavljenje
Najbolje dijete za brzo mršavljenje

Dijeta sa jajima

Postoji nekoliko vrsta dijete sa jajima, a najrigoroznija je ona u kojoj je ishrana bazirana samo na tvrdo kuvanim jajima i mineralnoj vodi. Međutim, ova varijanta se preporučuje jedino uz prethodne konsultacije sa lekarom i analizu fizičke izdržljivosti. Za vas smo odabrali umereniju verziju koju možete držati i tri meseca, i izgubiti do 30 kilograma u predviđenom periodu. Da biste lakše podneli dijetu, svakodnevnom jelovniku, osim jaja možete dodati piletinu, ćuretinu, ribu, voće, povrće sa malo ugljenih hidrata, biljne čajeve bez šećera uz dovoljne količine vode. Dijeta sa jajima poznata je i po tome što je zahvaljujući njoj, holivudski glumac Adrian Brodi, smršao 15 kilograma pripremajući se za ulogu u „Pijanisti“.

Poenta dijete je u smanjivanju unosa ugljenih hidrata, a hleb, testenina i krompir su zabranjeni. Za mesec dana, ovom dijetom se može smršati 10 kilograma.

Plan ishrane

Predloženi jelovnik je primer za jedan dan. Uz njega kombinujte namirnice pomenute u uvodu, kako biste jelovnik učinili raznovrsnim.

Doručak

2 kuvana jaja

1/2 grejpfruta

Ručak

pečena piletina bez kožice

zelena salata

Večera

Omlet od 2 jajeta sa spanaćem i paradajzom

Dijetezamrsavljenje.com

Napišite komentar/odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *