Najbolje dijete za brzo mršavljenje
Najbolje dijete za brzo mršavljenje

Dijeta sa jabukama

Dijeta sa jabukama, koju je patentirala nutricionistkinja Temi Flin, osmišljena je tako da pre svakog obroka jedete jabuku. Hranljiva vlakna koja se nalaze u jabukama stvaraju osećaj sitosti zbog čega se na težini gubi u stvari usled smanjenog unosa hrana tokom dana. Zahvaljujući ovoj dijeti nedeljno se gubi do kilogram, a osim jabuka između obroka može se konzumirati i drugo voće i povrće uz prilagođenu ishranu s malim unosom ugljenih hidrata i masti. Šećere treba u potpunosti izbaciti.

Dijeta sa jabukama – šta jesti?

Jabuke, nemasni sir, nemasni jogurt, jaja, pileća prsa, ćuretina, nemasna govedina, losos, zobene pahuljice, smeđa riža, brokoli, zelena salata ili druga sezonska salata.

Dijeta sa jabukama – primer jelovnika?

Doručak

Jabuka

Sir omlet (spremiti sa jednim jajetom i nemasnim sirom)

1 šoljica kuvanih zobenih pahuljica

Užina

Šolja nemasnog jogurta i parče ražanog hleba

Ručak

Jabuka

Pileća prsa na žaru

2 šoljice brokolija na pari

pola šoljice smeđe riže

Večera

Jabuka

Losos na žaru

Zelena ili druga sezonska salata

Dijetom sa jabukama i redovnom konzumacijom ovog voća možete sprečiti bolesti srca,moždani udar,neke vrste raka,smanjiti holesterol itd..

Oni koji nisu zadovoljni smanjenim kilogramima na ovaj način mogu sprovoditi brzu trodnevnu dijetu sa jabukama tokom koje se konzumiraju samo jabuke tokom tri dana.Možete piti kafu i čaj i naravno dosta vode kako bi ste organizmu obezbedili dovoljno tečnosti.

Dijetezamrsavljenje.com

Napišite komentar/odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *