Najbolje dijete za brzo mršavljenje
Najbolje dijete za brzo mršavljenje

Kupus dijeta

Sigurno ste se pitali da li postoji dijeta tokom koje se može jesti u svako doba i kad god se oseti glad?! Pronašli ste je!  Ova kombinacija povrća utiče blagotvorno na metabolizam, ubrzava ga i doprinosi mnogo bržem sagorevanju kalorija i ne postoje ograničenja u  njenom konzumiranju.
Do kraja sedmog dana može da se izgubi od pet do sedam kilograma. S ovim režimom ishrane možete da nastavite dok ne postignete željenu težinu, ali nakon jednonedeljne dijete uvek treba napraviti pauzu od dva dana, pa onda nastvaiti isti postupak.

Način pripreme čorbe:

1 veća glavica kupusa
5 velikih glavica luka
2 zelene paprika
1 ili 2 konzerve celog paradajza
1 veza celera
1 kocka za supu, peršun, biber

Povrće sitno iseckajte, stavite u lonac, dodajte kocku za supu, doliti vodu, poklopiti i kuvati 45 minuta. Na kraju kuvanja dodajte biber, so, peršun, i ukoliko neko želi moze dodati ljutu papričicu.

NAČIN UPOTREBE

Jede se svakog dana u kombinaciji sa sledećim namirnicama:

Prvi dan
Čorba i svo voće (osim banana i suvog voća). Naročito se preporučuju lubenica i dinja, kao voće sa najmanje kalorija. Može se piti nezaslađeni čaj i kafa, kao i sok od brusnice.

Drugi dan
Čorba i svo povrće ( količina neograničena). Izbegavati mahunasto povrće : grašak, pasulj, boranija itd. Za večeru se može pojesti jedan pečen krompir na maslacu. Ovog dana nikako ne jesti voće!

Treći dan
Čorba i svo voće i povrće. Ne jesti krompir. Ovo je dan kada se već vide prvi rezultati!

Četvrti dan
Čorba i 3 banane, kao i neograničena količina nemasnog mleka. Ovaj nešto veći unos kalorija nas sprema za zahtevniji nastavak dijete.

Peti dan
Možete pojesti 300-600 grama govedine i do 6 paradajza. Pokušajte da popijete bar 1,5l vode u toku dana u cilju ispiranja viška mokraćne kiseline kao i izbacivanja toksina iz organizma. OBAVEZNO pojesti bar 1 TANJIR čorbe!

Šesti dan
Čorba, dva-tri odreska kuvane ili pečene govedine i neograničene količine zelenog povrća.

Sedmi dan
Čorba, integralni pirinač i povrće u neograničenim količinama. Takođe su dozvoljeni nezaslađeni napitci.

Dijetezamrsavljenje.com

Napišite komentar/odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *